Næstved-Næstved

Næstved, Seeland, Denemarken

Fietsroute: 3096569

Aangeboden door: VisitDenmark

47.8 km
02:48 h
842 kcal
22 m

Omschrijving

Turen starter i Næstved og følger den nationale cykelrute Østersøruten/N8 langs Karrebæk Fjord til Karrebæksminde. Her kører I forbi Borgnakke Skov, en åben og lys løvskov, med en samling gravhøje fra bronzealderen og en flot udsigt over Karrebæk Fjord. I Karrebæksminde kan I opleve ren fiskerleje idyl med fiskerestauranter, caféer og hyggelige butikker. Nap en kølig dukkert på en af Danmarks bedste strande, Enø – som toner frem, når I passerer den ikoniske Græshoppebro, der forbinder Sjælland og Enø. Fra Karrebæksminde går turen mod Bisserup langs den Sydsjællandske vestkyst. Turen leder jer gennem Kristiansholm Plantage – en smuk blandingsskov med gamle løvtræer, skovenge og egetræer. Kristiansholm Plantage ligger helt ned til en skøn badestrand, Bjørnebæk, hvor I kan tage en dukkert eller slappe af på stranden. I Bisserup Havn kan I tanke op på en af de hyggelige restauranter og så går turen nordpå af landeveje, der bugter sig i bakke og dal, og gennem idylliske landsbyer indtil I rammer Fodsporet i Hyllinge og vender retur mod Næstved. Fodsporet er en smuk natursti anlagt på den nedlagte jernbanestrækning mellem Slagelse og Næstved. Her cykler I igennem det smukke og afvekslende landskab til I er retur i Næstved. Turen er ca. 38 km.

Hoogteprofiel

VisitDenmark

Vakantie in Denemarken betekent genieten van de lokale mogelijkheden. Laat de auto staan en verken de omgeving per fiets. Fietsen kun je natuurlijk meenemen van huis of je kunt ze terplekke huren. Vaak zijn er leuke tochten uitgestippeld en hoef je alleen de routebeschrijving te volgen, maar je kunt ook zelf op avontuur en zien waar je uitkomt.

Routebeschrijving

# Beschrijving Afstand
Åstien, Næstved, Seeland, Denemarken 0.00 km
Åstien, Næstved, Seeland, Denemarken 47.77 km

Beoordelingen

gebaseerd op 0 recensies

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun je beslissen of deze route iets voor jou is. Veel plezier!

Embed deze pagina </>

Deel deze route

Zie Routiq in...
  • Routiq Logo Routiq-app
  • Browser Browser